söndag 21 juni 2015

Övernattning i Kitzbühl

Idag har det gått undan. Autobahn har varit fri från tradare och bara lite trafik. Dagen började i Bad Fallingsbostel. Tankningspaus 2 timmar senare och det blev dags för lunch i Schlüsselfeld där en jättefabrik för tillverkaren av Bobby-car låg. Mer trafik på väg mot München men ingen "stau" 😊. Förarbyte och kaffepaus strax öster om München och sedan raka vägen mot Rosenheim där vi körde av på mindre väg och direkt in i alpregionen. Vi tog sikte på Kitzbühl och fick åka några riktigt härliga alpvägar innan vi kom fram strax efter 5-tiden.

Byn har inte så mycket att erbjuda en söndagskväll men det känns skönt att vara framme vid målet.

Middag intogs på lokala byhaket; kalvschnitzel och pommes samt Tiroler Gesprötsel (visade sig vara pytt-i-panna). Till efterrätt blev det apfelstrudel och en kopp kaffe.

Natten spenderas på Pensionat Mühlbergerhof. Typiskt alppensionat med en underbar balkong med blommor att sitta och spendera kvällen med lite gott att dricka och glo på bergen 😊
Utsikt från balkongen på pensionatet.
Utsikt åt andra hållet.
Photo surprise.
Ett väldigt regnigt och kallt Kitzbühl.
Det var inte helt lätt att hitta i den lilla stan. Kändes som vi gick fram och tillbaka och upp och ned utan att komma fram till den platsen man tänkt sig alls.

Boende: Pensionat Mühlbergerhof, Kitzbühl

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar