tisdag 27 juni 2023

Regensburg - Zell am See

Idag blev det lite mer bilåkande än vi hade tänkt oss. På väg från Regensburg stannade vi till i Ayinger och tittade på bryggeriet. Lunch på ett klättercenter som Tesla samarbetade med. 15 meter höga väggar. Hur cool som helst. 

Inköp av vignette precis innan gränsen, 30 grader så det blev en glass. Sedan tog vi sikte på Zell am See. Fina vägar, mycket att titta på. Till slut blev det för mycket för 3 av oss som somnade i bilen 😂

Väl framme så blev det fika, scoutande av boende som till slut blev på hotell Heinzmann för 2269kr. Barnen tog en tur till vattnet medans vi införskaffade kartbok. Promenad utmed vattnet och sedan till hotellet. Jättefint rum. Frukost ingår. 

Vi åt schnitzel till middag och avslutade med en promenad på stan. Väl tillbaka på hotellet så går vi upp till Rooftop bar och dricker en Aperol spritz. Helt plötsligt hör kollegan Ronny av sig och säger att han och frugan befinner sig på ett hotell 3 minuter från oss. Lilleman får tyvärr huvudvärk så Kenneth går och lägger honom. Jag och Josefin går dock bort och hälsar på. Ronny och kompisarna har kört från Sverige på sina HD till Budapest för en biker träff. Nu tar de vägen tillbaka genom Österrike, Frankrike och sedan hem. Cool!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar